E-SPORT

Hva

Toppidrettslinjen E-sport er for ambisiøse spillere som ønsker å konkurrere på toppnivå innenfor League of Legends og Counter-Strike:Global Offensive. Spillerne vil være med på å danne Persbråten VGS E-sport lag. Skolen forventer at spillerne er ambisiøse, hardtarbeidende, og flinke til å jobbe på lag.

Hvordan

Persbråten har hentet inn tidligere topptrener i idretten Erling Krohn, som vil lære spillere hvordan effektivt trene i League of Legends og CSGO, om fysisk og mental trening, ernæring og kosthold. Skolen tilrettelegger for treningsleirer og turneringer slik at elevene får alternativt undervisningsopplegg eller lekser som sørger for at elevene er ajour med skolearbeid. Skolen stiller også med eget treningsrom for spillerne, samarbeid med profforganisasjoner, proffspillere, og foredragsholdere for å gi elevene et variert innhold i hverdagen.

Skolen deltar ukentlig i Europas største nasjonale turnering Telialigaen, som har kamper Tirsdag og Torsdager. Kampene blir spilt i skolens lokaler.
Tidligere år har Persbråten deltatt i:
Teligaen 2019, 20, 21
Skoleturneringerer 19, 20, 21.
Og mer!

Informasjon

Tilbudet er åpent for alle elever som skal starte på studiespesialisering VG1 skoleåret 2021/2022.

E-sport er Studiespesialisering med toppiddrett. Det er 6 timer i uken med toppiddrett, resten av skoleuken er normale studiespesialiserings fag. De 6 timene vil bli brukt på trening i spillet, fysisk trening, og annet relatert til faget. Det er mulig for elevene å gjøre det om til Idrettsfag dersom det foreligger en god begrunnelse for dette.

Søknadsfristen er 1. Mars, husk at Persbråten VGS Studiespesialisering må stå som førstevalg.

Erling Elias Nordvik Krohn

Erling Krohn har jobbet som trener på toppnivå i den Amerikanske League of Legends toppligaen for Team Dignitas. Han har jobbet med både etablerte og egen startede proff lag. Krohns spesialisering ligger i strategiutvikling, lagarbeid, kommunikasjon og individutvikling. Nå jobber han med oss på skolen for å etablere et sterkt Persbråten League of Legends lag.


Erling2707@osloskolen.no

Det er sikkert stor interesse for det, og jeg hadde gått på dette selv. -Erlend "Nukeduck" Holm på spørsmål om han ville tatt Esport på videregående

Det hadde egentlig vært mye bedre enn å kaste bort tiden sin, fordi i løpet av en E-sport utdannelse kan man kan få coaching og det er det som tells -Tore "Norskeren" Hoel Eilertsen på spørsmål om han ville tatt Esport på videregående